1845 - Dorpssmid

Bijlsma is in 1845 begonnen als dorpsmid in Hommerts en besloeg onder andere paarden met hoefijzers

1903 - Mechanisatie

Toen de landbouw van het werken met paarden overstapte op tractoren en machines, stapte de 3e generatie Bijlsma over op mechanisatie & constructie

1956 - Constructie

Later kregen wij opdrachten van de provincie Friesland in de constructie werkzaamheden. Steeds vaker kregen wij aanvragen van aannemers in de infrastructuur.

2013

In 2013 hadden wij besloten om te stoppen met de mechanisatie en hebben we ons volledig gericht op de constructiewerkzaamheden. Dit was door toenemende opdrachten niet meer te combineren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij een goed stukje werk afleveren. Door deze beslissing konden wij al onze aandacht richten op de constructiewerkzaamheden en op tevreden klanten.

2020 - Projecten

Onlangs vonden wij dat onze logo en huisstijl moest worden opgefrist. Wij hebben ervoor gekozen om een geheel nieuwe huisstijl te creëeren met mooie frisse kleuren.

Specialisme

Tot onze specialisme behoren ondermeer: constructiemaatwerk, brugleuningen en op maat gemaakte hekwerken en trappen. In ons portfolio kunt u op verschillende voorbeelden zien van ons werk.

Maatwerk

Onze klantgerichtheid onderscheid ons ten opzichte van de concurrentie. Maatwerk is bij ons ook echt maatwerk en elke klant is uniek met eigen wensen en noodzaken. Het constructief meedenken in (voordeel) oplossingen is in onze ogen dan ook vanzelfsprekend. Deze klantgerichtheid uit zich dan ook in onze vele referenties!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ook een mooi project waarbij Bijlsma Projecten van dienst kan zijn? Of het nou een brugleuning is, een hekwerk of een andere constructie, wij draaien onze handen er niet voor om. Bel of mail voor een afspraak, dan zetten wij de koffie klaar!

Neem contact op