Al meer dan 175 jaar in de ban van staal

Bijlsma Projecten uit Hommerts kent een lange geschiedenis. Wij nemen u graag mee door de tijd en de generatie lange vakmanschap die wij met passie uitoefenen.

De rijke historie van Bijlsma

Dorpssmid

Bijlsma is in 1845 begonnen als dorpsmid in Hommerts en besloeg onder andere paarden met hoefijzers.

1845

Mechanisatie

Toen de landbouw van het werken met paarden overstapte op tractoren en machines, stapte de 3e generatie Bijlsma over op mechanisatie & constructie.

1903

Constructie

Later kregen wij opdrachten van de provincie Friesland in de constructie werkzaamheden. Steeds vaker kregen wij aanvragen van aannemers in de infrastructuur.

1956

Geen mechanisatie meer

In 2013 hadden wij besloten om te stoppen met de mechanisatie en hebben we ons volledig gericht op de constructiewerkzaamheden. Dit was door toenemende opdrachten niet meer te combineren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij een goed stukje werk afleveren. Door deze beslissing konden wij al onze aandacht richten op de constructiewerkzaamheden en op tevreden klanten.

2013

Projecten

Onlangs vonden wij dat onze logo en huisstijl moest worden opgefrist. Wij hebben ervoor gekozen om een geheel nieuwe huisstijl te creëeren met mooie frisse kleuren.

2020

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ook een mooi project waarbij Bijlsma Projecten van dienst kan zijn? Of het nou een brugleuning is, een hekwerk of een andere constructie, wij draaien onze handen er niet voor om. Bel of mail voor een afspraak, dan zetten wij de koffie klaar!